Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter
    nagyúr

Tényleg ez volt a mondanivalója? "izéke" + 1 = "izéke1", de "izéke" - 1 = NaN? Hát menten berosálok, hogy micsoda krézi típuskonverzók vannak ebben a gyávaszrkitben! Nahát!

De most te végre megint jól odamondtál a szkriptkiddiknek! Helyére tetted őket! Ma is tanultak valamit az itteni fórumszakértők, méghozzá szuperkúlos - poénos módon.

És nem vettem magadra, ne kamuzz! Épp te vetted magadra. Látszik a hülye szövegeden, amit idekanyarítottál. Vagy ez csak a szokásos grafomán nemmagadravevéses ömlengésed? Jó tudni!

Most komolyan, mi szükség volt erre a stílusra? Mondtam én neked bármi rosszat? Kitűzted magadnak célul, hogy most aztán belémkötsz, vagy mi a célod? Ne aggódj, eddig csak saját magadat hergelted be igazából teljesen feleslegesen (bár inkább meglepő módon), de ez nem épp arra utal, hogy ne vetted volna magadra a korábbiakat (de ne haragudj, valahogy nincs kedvem ehhez a "nem is, hanem te!!"-jellegű elkezdett óvodastílushoz). :)
    Mindenesetre tényleg nem értem, mi bajod van, min húztad fel magad, bár gondolom épp szar kedved volt/van, és engem találtál be. :)

Új hozzászólás Aktív témák