Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Most komolyan, mi szükség volt erre a stílusra? Mondtam én neked bármi rosszat? Kitűzted magadnak célul, hogy most aztán belémkötsz, vagy mi a célod? Ne aggódj, eddig csak saját magadat hergelted be igazából teljesen feleslegesen (bár inkább meglepő módon), de ez nem épp arra utal, hogy ne vetted volna magadra a korábbiakat (de ne haragudj, valahogy nincs kedvem ehhez a "nem is, hanem te!!"-jellegű elkezdett óvodastílushoz).

Mindenesetre tényleg nem értem, mi bajod van, min húztad fel magad, bár gondolom épp szar kedved volt/van, és engem találtál be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest