Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Teljesen igazad van.
Viszont az a megoldás problémás lehet, ha mouseover-re jelenik meg a törlő ikon, mert amúgy a képre kattintással adom vissza a linket az editornak, window bezárással együtt.
Más galériában én is csináltam ilyesmit, de ott a képre kattintásnak csak amolyan fogd és vidd funkciós szerepe volt.
Inkább az egyenkénti törlés lehet kényelmetlen. Most úgy oldottam meg, hogy csináltam a képek div-jébe checkbox-okat és így többet is ki lehet jelölni egyszerre törlésre.
Viszont lesz egy olyan feladatom, ahol szükséges lesz a jobb menü az elemek tulajdonságainak lekéréséhez, törléshez, stb. Tehát elemenként több lehetőség lesz majd. Ott mindenképpen kelleni fog a content menü.
Amúgy a JQuery tökéletes megoldás, köszönöm.
Igazából én tettem fel rossz helyre a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Igazából én tettem fel rossz helyre a kérdést.