- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
válasz
Sk8erPeter #2572 üzenetére
Hát már régebben szerintem linkeltem, egy ilyen kis HTML kód generáló modulomhoz. Mert most ugye van egy tömb amibe összegyűjtögettem úgyahogy a tageket, de így azért mégsem az igazi.
Amúgy lehet teljesen, de majd meg látjuk újra írom az egész modult, mert most csináltam egykét tesztet és úgy tűnt ha DOM-os függvényeket (createElement, appendChild stb) használok, akkor gyorsabb (ti is mondhatnátok véleményt ha van tapasztalat (most csak egy objektumból generálok le egy stringet és azt illesztem be)). Szóval ilyen függvényekkel hoznám létre a HTML-t.
Nézegettem, és ugye a a createElement az bármilyen taget legenerál, de ha nem ismert az element akkor a visszaadott objektum HTMLUnknownElement típusú, viszont ha valami ismert, akkor HTML HTMLDivElement például. Tehát ezért is gondolom, hogy valamilyen módon benne vannak a létező tagek (meg hát amúgy is benne kellene lennie azért), de jó lenne valahogy elérni őket.
Speeedfire: ismerem, de mint fent írtam még nincs megoldásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Elden Ring
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Acer Swift 3 Ultrabook / Ryzen 7 5700U / RX Vega 5 / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest