- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát már régebben szerintem linkeltem, egy ilyen kis HTML kód generáló modulomhoz. Mert most ugye van egy tömb amibe összegyűjtögettem úgyahogy a tageket, de így azért mégsem az igazi.

Amúgy lehet teljesen, de majd meg látjuk újra írom az egész modult, mert most csináltam egykét tesztet és úgy tűnt ha DOM-os függvényeket (createElement, appendChild stb) használok, akkor gyorsabb (ti is mondhatnátok véleményt ha van tapasztalat (most csak egy objektumból generálok le egy stringet és azt illesztem be)). Szóval ilyen függvényekkel hoznám létre a HTML-t.
Nézegettem, és ugye a a createElement az bármilyen taget legenerál, de ha nem ismert az element akkor a visszaadott objektum HTMLUnknownElement típusú, viszont ha valami ismert, akkor HTML HTMLDivElement például. Tehát ezért is gondolom, hogy valamilyen módon benne vannak a létező tagek (meg hát amúgy is benne kellene lennie azért
), de jó lenne valahogy elérni őket.Speeedfire: ismerem, de mint fent írtam még nincs megoldásom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest