- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Kicsit gondolkoztam rajta, nekem a következő jutott eszembe: sorbarendezed mindkét tömböt és az elejéről indulsz két indexszel (i indexeli az A tömböt, j meg a B tömböt). Ha A != B[j], akkor mindkét indexet növeled. Ha A(i) == B[j], akkor növeled a számlálót és megnézed A[i + 1]-et és B[j + 1]-et. Ha ezek is egyeznek A(i)-vel vagy B[j]-vel, akkor növeled i-t és j-t is. Ha csak az egyik egyezik (mondjuk A[i + 1] már más, de B[j + 1] még nem), akkor i-t addig növeled, amíg ráfutsz a következő számra, j-t meg csak 1-gyel, és jöhet elölről az egész, amíg i vagy j el nem éri a tömb végét. Nem csináltam rá kódot, szóval lehet valami edge case-t kihagytam, de én így indulnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mazda topik
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest