-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm, átnézem mindenképp. Belekezdtem már akkor, csak sok dolog közbejött.
Lenne egy másik kérdésem is:
Tegyük fel, hogy van egy oldalam, aminek van 2 menüpontja. Telik-múlik az idő, a felhasználók használják az oldalt. Aztán úgy látom jónak, hogy azt a 2 menüpontot 5-re bővítem.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a frissített oldalszerkezet eljusson a felhasználókhoz?
Mert sima újratöltésnél ugye csak cache-ből dolgozik, így gondolom, ha "nem muszáj", nem fogja megnézni, van-e újabb source verzió. Így amíg nem tölti le a frissített fájlokat az új menüpontokkal, addig én hiába csináltam meg az 5 menüpontot, a felhasználó csak 2-t fog látni.Hogyan szoktátok, hogyan lehet ezt kezelni? Mi a bevált módszer erre? Van esetleg egy változó, hogy bizonyos időközönként ellenőrizze, van-e újabb source verzió? De ez így nem lenne teljesen jó, mert ha megcsinálom egyik nap, szeretném, ha másnap már használnák az új fájlokat. Szóval olyan opció kellene (ha van, ha lehetséges), hogy ha módosítok, akkor a következő töltésnél már az új változatot szedje le a kliens.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest