Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Még kicsit a DOM-nál maradva: egész sokat foglalkozok animációkkal és kellene egy sajat framework, mert hogy netem nem talaltam ami megkönnyíti a dolgom.
Az animacioim amiket hasznalok mindig a CSS-ben vannak, megirom a @keyframest aztan egy classt ami tartalmazza az adott animaciot idovel stb.
Pelda:.enter {
animation: enter 10s ease;
}
@keyframes enter {
0% {
transform: scale(.1);
}
100% {
transform: scale(1);
}
}Ezt a classt csak hozzacsapom ahhoz a dom elementhez amit animalni szeretnek es kesz.
Erre irtam egy nagyon egyszeru fuggvenyt:function classAnimator(dom,className) {
dom.classList.add(className);
dom.addEventListener("animationend", clearIt);
function clearIt(){
dom.classList.remove(className);
dom.removeEventListener("animationend", clearIt);
}
}Amit igy hivok meg:
const button = document.getElementById("testButton");
const box = document.getElementById("box");
button.addEventListener("click", ()=>{classAnimator(box, "enter")})Köv lépésben azt szeretném megcsinálni, hogy a
button-ról leveszem aclickevent listenert, tehat amig tart az animacio ne erdekelje, hogy nyomkodjak.
De elakadtam.Van egy csunya megoldas amiben egy glob valtozoban kellene tarlonom, hogy "clicked"-e a
buttones ha igen akkor instant returnol aclassAnimator. De ja ez csúnya.Próbáltam még klónozni az event.target-et ami ugye a
buttonjelen esetben, ez patentül működött is mert leszedte az eventListenert (bar az osszes gyerekerol leszedne de most ez még nem zavar), de utána nem tudtam értelmesen visszatenni rá mert valami para volt a masodik lefutastol a "parentNode"-valvar clone = event.target.cloneNode(true);
event.target.parentNode.replaceChild(clone, event.target);Ti hogyan oldanátok meg a problémát?
Tehat az a vegso cel, hogy egy gomb, kep, barmi eventlistenerbe belerakom a fuggvenyem, megadom neki mit animaljon, megcsinalja az animaciot, utana leszedi az animacio class-t, es az egesz kozben blokkolja az ujabb eventeket a gomb/kep/barmi -rol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi