- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Még kicsit a DOM-nál maradva: egész sokat foglalkozok animációkkal és kellene egy sajat framework, mert hogy netem nem talaltam ami megkönnyíti a dolgom.
Az animacioim amiket hasznalok mindig a CSS-ben vannak, megirom a @keyframest aztan egy classt ami tartalmazza az adott animaciot idovel stb.
Pelda:.enter {
animation: enter 10s ease;
}
@keyframes enter {
0% {
transform: scale(.1);
}
100% {
transform: scale(1);
}
}Ezt a classt csak hozzacsapom ahhoz a dom elementhez amit animalni szeretnek es kesz.
Erre irtam egy nagyon egyszeru fuggvenyt:function classAnimator(dom,className) {
dom.classList.add(className);
dom.addEventListener("animationend", clearIt);
function clearIt(){
dom.classList.remove(className);
dom.removeEventListener("animationend", clearIt);
}
}Amit igy hivok meg:
const button = document.getElementById("testButton");
const box = document.getElementById("box");
button.addEventListener("click", ()=>{classAnimator(box, "enter")})Köv lépésben azt szeretném megcsinálni, hogy a
button-ról leveszem aclickevent listenert, tehat amig tart az animacio ne erdekelje, hogy nyomkodjak.
De elakadtam.Van egy csunya megoldas amiben egy glob valtozoban kellene tarlonom, hogy "clicked"-e a
buttones ha igen akkor instant returnol aclassAnimator. De ja ez csúnya.Próbáltam még klónozni az event.target-et ami ugye a
buttonjelen esetben, ez patentül működött is mert leszedte az eventListenert (bar az osszes gyerekerol leszedne de most ez még nem zavar), de utána nem tudtam értelmesen visszatenni rá mert valami para volt a masodik lefutastol a "parentNode"-valvar clone = event.target.cloneNode(true);
event.target.parentNode.replaceChild(clone, event.target);Ti hogyan oldanátok meg a problémát?
Tehat az a vegso cel, hogy egy gomb, kep, barmi eventlistenerbe belerakom a fuggvenyem, megadom neki mit animaljon, megcsinalja az animaciot, utana leszedi az animacio class-t, es az egesz kozben blokkolja az ujabb eventeket a gomb/kep/barmi -rol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- iPhone X 64Gb akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest