- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Igen, ebben a fázisban vagyok, csak nagyon az elején, viszont anno a google hozta ezt a topikot is.

De amúgy ez amolyan ½hobbi csak nekem. Rég rájöttem hogy nem leszek én programozó, de a szükség meg néha hoz megoldandó dolgokat, amihez némi alap scriptelés nem árt...Amúgy az önképzési szisztematika szintjén nagyon érdekelne, hogy milyen lépcsőfokokon, napi mennyi gyakorlással és mennyi összidő alatt lehet egy átlagos amatőr szintig legalább eljutni?
Vettem én anno C, meg C++ könyveket is régen, mikor még azt sem tudtam milyen nyelvvel kéne kezdeni, de valahogy az eleje a legrázósabb ennek úgy érzem, még az ember nem látja a fától az erdőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Hardcore café
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mikrotik routerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Wacom DTU-1631 - Digitalizáló rajztábla - 15,6" HD - Több db
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs