- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát de mi az, hogy magic? Ez a legújabb szabvány, ez a nyelv része, ha magic akkor nem érti a nyelvet és még tanulni kell
Nekem senki ne próbálja meg eladni, hogy ne ezt írjam egy kezdőnek, ha nem érti, semmi gond, csapja fel a doksit és olvassa el, hogy mit jelent. Most ha curryztem volna meg ez-meg-az akkor még megértem, de ez egy nyelvi elem még csak nem is magic 
Illetve én olyan példát szeretek mutatni ami előre viszi az embereket nem stagnál vagy visszahúzza. Ha például foglalkozik ezzel és megtetszik neki, majd netántán ezzel fog foglalkozni, akkor sokkal jobb ha már tudja, hogy mi az hogy fat arrow meg block scoping meg főleg, hogy mi az hogy [].filter.
p.s: szerinted egy filter + fat arrow már poweruser kategória? Mármint komolyan kérdezem

Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Revolut
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Robotporszívók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem senki ne próbálja meg eladni, hogy ne ezt írjam egy kezdőnek, ha nem érti, semmi gond, csapja fel a doksit és olvassa el, hogy mit jelent. Most ha curryztem volna meg ez-meg-az akkor még megértem, de ez egy nyelvi elem még csak nem is magic