Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát de mi az, hogy magic? Ez a legújabb szabvány, ez a nyelv része, ha magic akkor nem érti a nyelvet és még tanulni kell
Nekem senki ne próbálja meg eladni, hogy ne ezt írjam egy kezdőnek, ha nem érti, semmi gond, csapja fel a doksit és olvassa el, hogy mit jelent. Most ha curryztem volna meg ez-meg-az akkor még megértem, de ez egy nyelvi elem még csak nem is magic 
Illetve én olyan példát szeretek mutatni ami előre viszi az embereket nem stagnál vagy visszahúzza. Ha például foglalkozik ezzel és megtetszik neki, majd netántán ezzel fog foglalkozni, akkor sokkal jobb ha már tudja, hogy mi az hogy fat arrow meg block scoping meg főleg, hogy mi az hogy [].filter.
p.s: szerinted egy filter + fat arrow már poweruser kategória? Mármint komolyan kérdezem

Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem senki ne próbálja meg eladni, hogy ne ezt írjam egy kezdőnek, ha nem érti, semmi gond, csapja fel a doksit és olvassa el, hogy mit jelent. Most ha curryztem volna meg ez-meg-az akkor még megértem, de ez egy nyelvi elem még csak nem is magic