- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Apple Watch
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én jelenleg hobbi projekteknél fejlesztek így, most éles projektjeim nincsenek. Régebben éles projekteknél még nem ismertem ezeket a technikákat, személyes tapasztalatom annyi, hogy volt olyan projekt, aminél utólag írtam meg a teszteket, és az SQL-ek felében volt kisebb nagyobb hiba, amik nem derültek ki azonnal, mert csak ritkán használt útvonalakról volt szó.
Tudok olyan multiról, ahol TDD + SOLID + OOP alapvető, és a backend-et így fejlesztik, nem véletlenül írtam. Nem hinném, hogy nyugis munkahely lenne, inkább csak elvárják a minőségi kódot, meg egy méret (pár ezer sor) felett széthullik a szemét, amit tesztek nélkül fejlesztesz. A GUI-t nem feltétlen éri meg e2e tesztekről indulva fejleszteni, de azért érdemes lehet bedobni párat a fontosabb feature-ök ellenőrzésére, ha nem is minden apróbb hülyeségre. A DDD egy projekt méret felett éri meg jobban, mint a monolit, én személy szerint ezzel nem értek egyet, próbálom kisebb projekteknél is alkalmazni. Arra, hogy a TDD/BDD többlet idővel járna mutathatnál valami bizonyítékot, mert pont az ellenkezője igaz. Debugra összességében több idő megy el, mint arra, hogy a teszteket előre megírd, és az alapján fejlessz. Persze ha nem veszed komolyan az egészet, vagy nem fotnos a minőség, akkor nyugodtan fejleszthetsz tesztek nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest