Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hmm, Androiddal kapcsolatban nincs fejlesztői tapasztalatom még, de jó ezeket tudni. Remekül hangzik.

(#3986) martonx :
Jaja, annak még borzalmasabb a dokumentációja. Legalább a NuSOAP-nak a kódjában található kommentárokból valamelyest ki tudtam következtetni, mi a helyzet.
Ja, egyébként amikor néztem, tehát már 2,5 éve, akkor a kódja is finoman szólva hagyott némi kívánnivalót maga után (eleve vicces, hogy a kódját és az abban található kommenteket kellett tanulmányoznom, mert különben elakadtam). No mindegy, a franc sem akar SOAP-ozni.
Csak ha muszáj, akkor meg olyan old school, mint manapság kazettán kölcsönadni valakinek egy zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ja, egyébként amikor néztem, tehát már 2,5 éve, akkor a kódja is finoman szólva hagyott némi kívánnivalót maga után (eleve vicces, hogy a kódját és az abban található kommenteket kellett tanulmányoznom, mert különben elakadtam). No mindegy, a franc sem akar SOAP-ozni.