Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Annak, hogy belinkeltem, a lényege nem az volt, hogy mennyire "vicceske", vagy sem, meg hogy a forma milyen figurákat mutogat, hogy feldobja az előadását, hanem az, hogy milyen degenerált típuskonverziók történnek JavaScriptben, és ezen senki ne lepődjön meg, ha ilyennel találkozik kódolás során. A mondanivalója pedig pontosan ez volt (ergo volt mondanivalója).
Amúgy nem kell ám magadra venni, mintha személyes sértést mondtak volna neked, hogy a JavaScriptben elég meglepő az, hogy []+[] = empty string, vagy hogy {}+{} = NaN; vagy ez így tök oké?
"Tudom, hogy az ún. komoly programozokóknak ez vörös posztó, de hát ez legyen az ő bajuk."
Ezzel nem tudom, kire céloztál, meg hogy miért sértődtél meg ennyire ezen a videón
de nem tudom, miért lenne probléma az, hogy mindezt a típuskonverziós problémát valaki bemutatja. Ha van ilyen probléma, és adott esetben meglepetéseket okozhat, akkor inkább söpörjük szőnyeg alá, és ne beszéljünk róla? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Assetto Corsa EVO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mobilinternet
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem tudom, miért lenne probléma az, hogy mindezt a típuskonverziós problémát valaki bemutatja. Ha van ilyen probléma, és adott esetben meglepetéseket okozhat, akkor inkább söpörjük szőnyeg alá, és ne beszéljünk róla?