Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter
    nagyúr

Megnézem, vicceske, meg minden, de mondanivalója zéró. Automatikus típuskonverzió, right from the beginning, mint szinte minden más scriptnyelvnél. Tudom, hogy az ún. komoly programozokóknak ez vörös posztó, de hát ez legyen az ő bajuk.

Annak, hogy belinkeltem, a lényege nem az volt, hogy mennyire "vicceske", vagy sem, meg hogy a forma milyen figurákat mutogat, hogy feldobja az előadását, hanem az, hogy milyen degenerált típuskonverziók történnek JavaScriptben, és ezen senki ne lepődjön meg, ha ilyennel találkozik kódolás során. A mondanivalója pedig pontosan ez volt (ergo volt mondanivalója).
    Amúgy nem kell ám magadra venni, mintha személyes sértést mondtak volna neked, hogy a JavaScriptben elég meglepő az, hogy []+[] = empty string, vagy hogy {}+{} = NaN; vagy ez így tök oké? :)

"Tudom, hogy az ún. komoly programozokóknak ez vörös posztó, de hát ez legyen az ő bajuk."
    Ezzel nem tudom, kire céloztál, meg hogy miért sértődtél meg ennyire ezen a videón :D de nem tudom, miért lenne probléma az, hogy mindezt a típuskonverziós problémát valaki bemutatja. Ha van ilyen probléma, és adott esetben meglepetéseket okozhat, akkor inkább söpörjük szőnyeg alá, és ne beszéljünk róla? :)

Új hozzászólás Aktív témák