- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #3239 üzenetére
No, leellenőriztem mindent:
Minden be van töltve, nem ütközik semmilyen más kóddal, próbáltam külön fájlba csak a jQuery nélküli codemirror scripteket berakni, úgy is ezt produkálja. Mint a videóban is látszik,ha document ready-be vannak berakva, akkor a feltöltő oldalon megy, ha azon kívülre, window onload-ba, akkor meg a megjelítő oldalon.Így oldottam meg, bár eléggé gányolós megoldás, működik, jelenleg ennyi nekem elég:
$(document).ready(function(){
// ... sok más jquery
var UploadPageCodeMirror = CodeMirror.fromTextArea(document.getElementById('CodeSnippetBody'), {
mode: "javascript",
theme: "default",
lineNumbers: true
});
});
window.onload = function() {
var ReadOnlyCodeMirror = CodeMirror.fromTextArea(document.getElementById('CodeSnippetBodyReadOnly'), {
mode: "javascript",
theme: "default",
lineNumbers: true,
readOnly: true
});
}Tehát a feltöltő oldalon lévő codemirrort document ready-be raktam, a megjelenítő oldalon lévőt, a document ready-n kívülre, window onload-ba.
Lehet megnézem az ACE editort
Új hozzászólás Aktív témák
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő