- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Tudnátok linkelni valami jó kis JavaScript gyorstalpalót?
Nemsokára lesz egy versenyem, webprog kategóriában indultam, és kell html, css, php és javascript. Ezek közül mind megvan (nem egy profi szinten de megvan), kivéve a javascript. Egyszer elkezdtem nézni egy videósorozatot róla, de semmit nem értem, mivel csak az alap dolgokat magyarázta, változók, if - else, for, while, stb. de ezeket más nyelvekből már jóformán tudtam.
Valami olyanra gondoltam, ami a javascript tényleges, gyakorlati használatát tárgyalja. Például voltak ilyen feladatok: legyen az oldalnak egy fejléce, ami egy kép, és 10 másodpercenként váltakozik, vagy a háttér 5 másodpercenként, vagy ha két input mezőbe beírok két számot akkor azokat összeadja, ilyesmi.
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Goddess of Victory:Nikke
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest