Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 17 - alap
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Tudnátok linkelni valami jó kis JavaScript gyorstalpalót?
Nemsokára lesz egy versenyem, webprog kategóriában indultam, és kell html, css, php és javascript. Ezek közül mind megvan (nem egy profi szinten de megvan), kivéve a javascript. Egyszer elkezdtem nézni egy videósorozatot róla, de semmit nem értem, mivel csak az alap dolgokat magyarázta, változók, if - else, for, while, stb. de ezeket más nyelvekből már jóformán tudtam.
Valami olyanra gondoltam, ami a javascript tényleges, gyakorlati használatát tárgyalja. Például voltak ilyen feladatok: legyen az oldalnak egy fejléce, ami egy kép, és 10 másodpercenként váltakozik, vagy a háttér 5 másodpercenként, vagy ha két input mezőbe beírok két számot akkor azokat összeadja, ilyesmi.
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest