- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem a JS nélküli működésre itt nem érdemes építeni, legfeljebb CSS3-as újításokkal megoldani az animációt, amennyiben a böngésző támogatja, amennyiben nem, na akkor lépne életbe a JS-sel való animálgatás, pont ilyenekre nagyon jól használható például a Modernizr, ezt tudom ajánlani, mert ilyenekre nagyon fasza. Én például olyanra használtam (csak egy kiragadott példa), hogy alapból CSS3-mal animáltam egy menü fel-lecsúszkálódását, aztán egy jQuery-kódban pedig a megfelelő Modernizr által JS-sel beállított class meglétét ellenőriztem, így tudtam csekkolni, adott böngészőben megvan-e a CSS3-as property támogatása, vagy sem (pl. IE8), ha nem, csak akkor kellett a jQuery-vel animálgatást beizzítani. Szerintem ez manapság járható út.
A két ötleted közül az elsőt én abszolút jónak tartom, én asszem azt választanám. Esetleg egy data-attribútummal (http://api.jquery.com/data/) is be lehetne állítani a hoverre betöltendő képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Trollok komolyan
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest