-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Sk8erPeter #3115 üzenetére
Ja, hogy ezt értetted vászonnak; az én "grafikus" agyam a layer-t hamarabb felfogta volna.
A vicc, hogy a képek beillesztésének metódusában semmi változás nem következett be, csak valamiért a téma a JS-t hívja meg (és ezzel a Lightboxot), az meg meg akarja nyitni a saját layerében. Aztán persze rájön, hogy mégsem kéne, mert ez valójában egy link... és kakukk."De amikor linkelsz a Google Play oldalra, akkor ennek semmi köze nem kéne, hogy legyen egyáltalán a Lightboxhoz, Fancyboxhoz, Colorboxhoz vagy bármihez. "
Én ezt tudom, te is tudod, csak ezek szerint a skin készítői gondolták ezt másképpen.
Igazából pontosan nem tudom, és nem is értem a folyamatot magát, csak azt tudom, hogy nem csinálok semmit másképp mint eddig, mégis meghülyült az adott skinnel.
Mivel igazából sem időm, sem kedvem, de legfőképp tudásom nincs orvosolni a dolgot, így egyszerűbbnek látom, ha másik téma után nézek.BTW Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, aki ma errefelé jár!
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest