- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
Az adatokon való végigmenetellel nincs gondom, nekem jó ez így a pop() fügvénnyel.
A problémám sokkal inkább az, hogy a kirajzolt polygonokra kattintva a kódom hogyan fogja tudni, hogy melyik adatok kellenek neki.Pédául tegyük fel van két poligonom.
Ezeket úgy teszem be az obj-be, hogy: {2.name,2.data,1.name,1.data}
Ugye pont fordítva lesznek az obj-ben, mint ahogy kivettem őket az adatbázisból.De ott van a gond, hogy a polygonra kattintva nem tudom megmondani, hogy az adott poligonhoz melyik tartozik, kellene adni egy id-t, vagy valamit a poligonnak kirajzoláskor, mert így csak a pontok alapján tudom beazonosítani, de azt akkor megint enkódolni kellene, ajax-al átvinni szerver oldalra és csinálni egy lekérdezést az adatbázisból és úgy már megkapnám az adatait.
Viszont én szeretném a JS-ben valahogy átvinni ezeket az adatokat, hogy ne kelljen plusz lekérdezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs