Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tudom, hogy ide OFF, de nincs jobb topik.
Typescript-tal szenvedek.Egy táblázat elemeit szeretném eltenni valamilyen adatstrukturába úgy, hogy minden oszlopnak van neve.
Eddig ez nem is gond, de nem tudom előre, hogy az oszlopoknak mik lesznek a nevei.A TS meg előre kérné, hogy a table.columnName deklarálva legyen.
Próbálkoztam egy olyannal, ami associative array névre hallgat, de az mindtha nem akarná key-t bevenni string változóból, csak kiírva, hogy 'oszlopnév'.

let tablazat: {[key: string]: string[] } = {};...fut a kod, a key és a cellastring változó kap értéket...tablazat[key].push(cellastring);Es itt a tablazat[key]-re dob egy ilyet:
TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'push')
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- HP ZBook Fury 15 G8 Garancia 2026.01.09.
- Xbox Wireless headset
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest