Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Hali! Nem tom ki ismeri a J2ME-t. Nem rég váltottam x64Vista-ra, és nem megy a WTK. Tudja vki hogy mitől, vagy tud valaki ajánlani helyette más emulátort, amiben lehet fordítani és debuggolni?
-
VinoRosso
veterán
A nagy keresgetés közbe találtam egy egész jó kis anyagot. ME-hez Na ilyen tanár kéne ide az egyetemre is.
-
VinoRosso
veterán
válasz
loszerafin #1220 üzenetére
hmm hát régen tudtam makaózni, de nekem már újra megtanulni a játékot és leprogramozni túl bonyis lenne. De van olyan atarsolyomban amit tok, és szerintem még nem csinálták meg, mert kevesen ismerik. Azért kösz a tippet.
-
VinoRosso
veterán
válasz
loszerafin #1217 üzenetére
na ezek már jók lesznek. Kár hogy az első postba lévő linkekeket nem lehet elérni
Mind1 kösz a segítséget, ha majd a négyszögletű kerek erdő felé járok meghálálom!
-
VinoRosso
veterán
válasz
loszerafin #1215 üzenetére
bakker nem én modtam hanem a tanár
-
VinoRosso
veterán
válasz
loszerafin #1213 üzenetére
egyetértek veled, de gondoltam igy jobb, mint tapasztalat nélkül belevágni a keresésbe. Biztos nem 1 oolyan ember van, aki valahogy megtanulta, és ennek egy része talán ismer valami könyvet, amit tud ajánlani. Pl Javaból én is tudnék ajánlani bevezető könyvet, amiből jól meg lehet tanulni. Jah valami kártyajáték lesz amugy a dologból, mert többre nem fogja futni az időmből. Csak valami olyat kéne kitalálni, amit még nem csináltak meg.
-
VinoRosso
veterán
válasz
loszerafin #1211 üzenetére
semmi baj nincs ezzel, ha gugliba akarok keresni akkor neki jajjgatok. Nekem olyasvalakinek a tanácsa kéna, aki vágja az ME-t és tisztában va vele milyen tankönyvek vannak( ha vannak egyetalán ), és hogy melyiket érdemes kézbe venni. De azért köszi, már ez is több annál amire az órán jutottam.
mod: Ja és azt még meg kell emlitenem hogy MIDP 1.0 és CLDC 1.0-ás apival toljuk, szal ha lehet akkor valami ősirégi forrás leggyen, ahogy látom itt MIDP 2.0 van, az meg nem jó mert abba már van ey csomó újítás( pl MIDP 1.0 -ba nics lebegőpontos tipus mások a memóriakorlátok stb.. )
lehet még meg éne kérdeznem Mikkamakkát vagy Dömdödömöt
-
VinoRosso
veterán
Üdv!
Java ME-hez kéne nekem valamiféle tutorial, könyv vagy bármilyen forrás, amiből meg lehet tanulni. Ha angol az se baj, de jobb lenne ha egy magyar nyelvű ( esetleg tan )könyvet tudna valaki ajánlani. Van egy órám, amire vésni kéne egy mobiltelos progit, de tiszta káosz az egész, már a sokadik, és szeretnék most már valamit alkotni, mert ennek igy nem lesz jó vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest