- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane #8873 üzenetére
Hát, mondhatni, nekem az "üzemeltetés" (már ha suliban ezt annak lehet nevezni) nagyon jól ment. ha jól veszem ki a szavaidból, akkor felétek a php fejlesztő "kerestetik"?
-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone #8871 üzenetére
na, ezt jó tudni
Bár a PHP-t én azért lehet fenntartanám amolyan tartaléknak, mert ahogy nézegetem a hirdetéseket, keresik a backend-frontend fejlesztőket is. Azt meg néhány helyen lehet csinálni a saját szabadidődben is, így csurran-cseppen vmi mellékes
-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone #8869 üzenetére
Gondolom biztos azt hiszed hogy vmi hülye tizenéves. Egyébként 26 múltam.
-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone #8867 üzenetére
Na, úgy látom kezdem összezavarni itt a tavat. Lényeg, hogy a képzésen főképp szerverekkel foglalkoztunk, programozás nem sok volt. PHP-ból van némi alap, de az csak annyira, hogy egy oldalt meg tudok tölteni tartalommal, azontúl semmi. Elhatároztam magam, hogy vmit kezdeni kéne a programozási tudásommal is, de mivel nem vagyok jártas a témában, fogalmam sincs, mihez fogjak hozzá. Egyenlőre lehet, maradok a PHP-nál, azt fejlesztem.
Utána, hogy mi lesz, még nem tudom. Sok víz fog addig lefolyni a Dunán.
-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone #8865 üzenetére
szoftveres alatt azt értem, hogy azok helyreállítása, megfelelő működésének biztosítása, stb.... Amiket felsoroltál, nem is ismerem (bár hallani már hallottam róluk).
-
szucstom
őstag
nos, igazság szerint nem igazán tudom, hogy mihez kezdjek pontosan, mert annyifelé lehetne menni, hogy fene se tudja eldönteni melyik a legjobb kezdőknek
egyenlőre lehet, hogy PHP irányba fókuszálok, aztán jöhet a többi.
Kifejezetten szoftverfejlesztéssel nem akarok/akarnék foglalkozni, szoftveres/szerveres területen jobban otthon érzem magam.
Pályakezdőként viszont így, hogy nincs egy biztos alapom legalább webfejlesztés terén, túl sok esélyt nem látok arra, hogy bárhova is felvennének.
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane #8855 üzenetére
Magyarán ha jót akarok magamnak, java-t hagyom a csipába és megpróbálom az alapoktól a PHP-t és a C#-ot?
-
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane #8846 üzenetére
oh, az jó, akkor kutatgatok egy kicsit
Tudom, hülye kérdés lesz, de ha már van alapom PHP-hoz, a Java hozzákapcsolása mennyire nehéz? (gondolok itt komplexebb weblapok összerakására)
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane #8844 üzenetére
hát, ez egyenlőre nekem nem kivitelezhető ilyen áron
-
szucstom
őstag
válasz
Lortech #8842 üzenetére
Hát, informatikai alapom van, nemrég végeztem rendszergizda képzést. Igazából ott volt C#, csak épp olyan tempóban akart haladni az oktató, hogy semmi esély nem volt arra, hogy azt megtanuljuk (tudniillik estin voltam). Ha jól tudom a Java összeköthető a PHP-val, amit azért valamilyen szinten átlátok, ezért szeretnék abba az irányba "haladni".
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Szeretném megtanulni teljesen az alapoktól a JAVA programozást. Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol találok olyan leírást, esetleg oktató anyagot, ami a teljesen kezdők számára is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest