- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane #8873 üzenetére
Hát, mondhatni, nekem az "üzemeltetés" (már ha suliban ezt annak lehet nevezni) nagyon jól ment. ha jól veszem ki a szavaidból, akkor felétek a php fejlesztő "kerestetik"?
-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone #8871 üzenetére
na, ezt jó tudni
Bár a PHP-t én azért lehet fenntartanám amolyan tartaléknak, mert ahogy nézegetem a hirdetéseket, keresik a backend-frontend fejlesztőket is. Azt meg néhány helyen lehet csinálni a saját szabadidődben is, így csurran-cseppen vmi mellékes
-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone #8869 üzenetére
Gondolom biztos azt hiszed hogy vmi hülye tizenéves. Egyébként 26 múltam.
-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone #8867 üzenetére
Na, úgy látom kezdem összezavarni itt a tavat. Lényeg, hogy a képzésen főképp szerverekkel foglalkoztunk, programozás nem sok volt. PHP-ból van némi alap, de az csak annyira, hogy egy oldalt meg tudok tölteni tartalommal, azontúl semmi. Elhatároztam magam, hogy vmit kezdeni kéne a programozási tudásommal is, de mivel nem vagyok jártas a témában, fogalmam sincs, mihez fogjak hozzá. Egyenlőre lehet, maradok a PHP-nál, azt fejlesztem.
Utána, hogy mi lesz, még nem tudom. Sok víz fog addig lefolyni a Dunán.
-
szucstom
őstag
válasz
Aethelstone #8865 üzenetére
szoftveres alatt azt értem, hogy azok helyreállítása, megfelelő működésének biztosítása, stb.... Amiket felsoroltál, nem is ismerem (bár hallani már hallottam róluk).
-
szucstom
őstag
nos, igazság szerint nem igazán tudom, hogy mihez kezdjek pontosan, mert annyifelé lehetne menni, hogy fene se tudja eldönteni melyik a legjobb kezdőknek
egyenlőre lehet, hogy PHP irányba fókuszálok, aztán jöhet a többi.
Kifejezetten szoftverfejlesztéssel nem akarok/akarnék foglalkozni, szoftveres/szerveres területen jobban otthon érzem magam.
Pályakezdőként viszont így, hogy nincs egy biztos alapom legalább webfejlesztés terén, túl sok esélyt nem látok arra, hogy bárhova is felvennének.
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane #8855 üzenetére
Magyarán ha jót akarok magamnak, java-t hagyom a csipába és megpróbálom az alapoktól a PHP-t és a C#-ot?
-
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane #8846 üzenetére
oh, az jó, akkor kutatgatok egy kicsit
Tudom, hülye kérdés lesz, de ha már van alapom PHP-hoz, a Java hozzákapcsolása mennyire nehéz? (gondolok itt komplexebb weblapok összerakására)
-
szucstom
őstag
válasz
fordfairlane #8844 üzenetére
hát, ez egyenlőre nekem nem kivitelezhető ilyen áron
-
szucstom
őstag
válasz
Lortech #8842 üzenetére
Hát, informatikai alapom van, nemrég végeztem rendszergizda képzést. Igazából ott volt C#, csak épp olyan tempóban akart haladni az oktató, hogy semmi esély nem volt arra, hogy azt megtanuljuk (tudniillik estin voltam). Ha jól tudom a Java összeköthető a PHP-val, amit azért valamilyen szinten átlátok, ezért szeretnék abba az irányba "haladni".
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Szeretném megtanulni teljesen az alapoktól a JAVA programozást. Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol találok olyan leírást, esetleg oktató anyagot, ami a teljesen kezdők számára is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged