- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoshhh
csendes tag
válasz
sztanozs #9759 üzenetére
Hú erre rá nem jöttem volna,hogy "darabolni"kell a fájlt. Nézegettem a hexa hely adatokat,de nem akart stimmelni. így már oké. Nagyon köszönöm. Egyébként létezik erre valami automatizálás ? Adott egy olyan szöveg,ahol van mondjuk 100 szó. Én módosítom az elsőt,utána ugye 99 pozíciót kell kézzel megadnom. Viszont láttam már olyat hogy valaki 5 perc alatt csinált egy módosítást,pedig ott több száz kifejezés volt.
Van erre valami ?
Köszönöm -
akoshhh
csendes tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem egy számomra bonyolult dologgal kapcsolatban. Adott egy autó navi rendszere,amin kis módosítást kéne végrehajtani. Kinyertem a lényeges fájlt ,ez nem kérdés,amit szerkesztés után visszatöltök. A gond az hogy számomra ismeretlen kódolást tartalmaz,egy része olvasható,de valahogy ki kéne találni hogy milyen programmal lehet értelmezhetővé tenni,szerkeszteni aztán visszakódolni.
Sajnos én nem jutottam előbbre,tudtok javasolni valakit/valamit ?
Az alap fájl a texts.jar,amit ha kibontok,akkor benne vannak a nyelvi fájlok .data kiterjesztéssel.
Van megoldás hogy rájjöjjünk,milyen program "eszi"meg ?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest