- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1136 üzenetére
ó megint valami jó hsz
keyStates pont erre van szükségem... -
rdi
veterán
Vénségemre belevágtam a javába, Eclipse alatt elkészített és kiexportált jar fájlomat szereretném lefutattni konzolban de az istennek nem megy.
NoClassDefFoundError hibát jelez, és látom, hogy ez egy ősrégi probléma és állandóan előjön, mégsem tudom megoldani...
Egyszerűen még azt sem tudom, hogy ha kibontom a jar fájlt akkor mivel tudom visszacsomagolni,
Esetleg nincs valaki aki nagyon egyszerűen el tudná mondani, hogy hova tegyem a programokat tartalmazó könyvtárat, hogyan editáljam a classpath fájlt és utána hogyan csomagoljam vissza a jart? -
rdi
veterán
Sziasztok,
hogy én ezt a topikot mennyire kerestem!Javaban majd javascriptben kellen megírnom egy programot, ami egy könyvtárban lévő könyvtárakat és txt fájlokat listáz ki, majd kattintásra jelenít meg .
Ehhez kellene segítség, minimális java ismeretekkel rendelkező kezdőnek...ja és az eclips jött be nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest