- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1136 üzenetére
ó megint valami jó hsz
keyStates pont erre van szükségem... -
rdi
veterán
Vénségemre belevágtam a javába, Eclipse alatt elkészített és kiexportált jar fájlomat szereretném lefutattni konzolban de az istennek nem megy.
NoClassDefFoundError hibát jelez, és látom, hogy ez egy ősrégi probléma és állandóan előjön, mégsem tudom megoldani...
Egyszerűen még azt sem tudom, hogy ha kibontom a jar fájlt akkor mivel tudom visszacsomagolni,
Esetleg nincs valaki aki nagyon egyszerűen el tudná mondani, hogy hova tegyem a programokat tartalmazó könyvtárat, hogyan editáljam a classpath fájlt és utána hogyan csomagoljam vissza a jart? -
rdi
veterán
Sziasztok,
hogy én ezt a topikot mennyire kerestem!Javaban majd javascriptben kellen megírnom egy programot, ami egy könyvtárban lévő könyvtárakat és txt fájlokat listáz ki, majd kattintásra jelenít meg .
Ehhez kellene segítség, minimális java ismeretekkel rendelkező kezdőnek...ja és az eclips jött be nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged