- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #10554 üzenetére
Haha.
Elkezdtem nézni a "Masterclass"-t. Legelejétől, mert 5+ élve nem olvastam semmi kódot (és úgy látom kicsit más már kezdő szinten is, mint a C++).
A tanár legalább anyanyelvi angol, ugyanakkor beszédhibás, és furán van felépítve az anyag. Gyakorló feladatokat ad már az előtt, hogy elmagyarázná, hogy mik azok, és hogy épülnek fel a függvények (és hasonló alap dolgok), aztán nem tudom, hogy szándékosan oldja meg őket furán, hogy aztán bemutathasson tipikus problémákat (kicsit sem elegáns, amit csinál, megtöm mindent felesleges else ágakkal és && operátorokkal, redundáns kondíciókkal, aztán később javítja is, mert tele lesz logikai bakikkal, és mondja is, hogy túl hosszú és kacifántos, amit csinált), vagy félvállról veszi és nem is akar (vagy tud) jó példát mutatni. -
janos666
nagyúr
-
janos666
nagyúr
Mit szoktatok javasolni, ha valaki ~nulláról akar megtanulni programozni? (Lehet angol, magyar, könyv, videó, ingyenes vagy olcsó fizetős, csak legyen lényegre törő, "intenzív".)
Rám jött a hepp. Minimálisan konyítok a C++ hoz (féléves választható tárgy volt régen egyetemi mérnök képzésen), de azt tanácsolta egy ismerősöm, hogy azt felejtsem el és inkább mondjuk Java (esetleg ~Script). De most még átküldhettek másik topic-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Star Citizen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest