Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricqy
tag
Sziasztok!
Először is köszöm az eddigi segítségedeket, eddig is nagyon sokat segítettetek!
Most viszont lenne egy kicsit összetetteb kérdésem:
Van egy objektum (gui, a neve GUI), ebből csináltam egy példányt (guipeldany) egy függvényben amit a program indításnál meghív, eddig jó is. Viszont szeretnék egy frissítés gombot, de nem megy :/
Amikkel próbálkoztam: A függvényen kívűl (magában az osztályban) létrehozni a példányt, de az exception miatt az nem ment. Utána ha a függvényben csinálom a példányt akkor ott kell a setVisible(true)-t is meghívni de akkor a függvény minden újrahívásánál új ablak nyílik meg. Ha pedig a setVisible-t függvényen kívűl csinálom megint nem jó, mert a példány a függvényben van. -
Ricqy
tag
Sziasztok!
Egy programon dolgozok, a fő része egy for függvény, és minden futásnál egy sort (amit a parancssorból a felhasználótól kap) ír a meghatározott fájlba.
Ez működött parancssorban, de most egy GUI-t akarok csinálni hozzá, és ugyanazt a bemenetet egy szövegmezőből kapná. A kérdésem az lenne, hogy lenne megoldható, hogy a for akkor menjen csak tovább ha megnyomok egy gombot (a gombnyomásra beolvassa a szöveget a szövegmezőből, de ez már megvan)? -
Ricqy
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy programot szeretnék írni ami fájlból olvas és abba ír, de csak egy bizonyos részt.
Pl.: "abc" "def"
És ebből kiolvasná, kiírná az első idézőjelben lévőt (abc), majd a kapott bemenetet beírná a második idézőjel közé a def helyére.
Ha van valakinek ötlete kérem segítsen, gugliban nem jutottam semmire.
Köszönöm! -
Ricqy
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e ARMv6-ra Java értelmező?
Szeretnék venni egy Raspberry Pi gépet, de programozási (tesztelési) célra. -
Ricqy
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene egy programban.
Netbeans-ben csináltam egy programot 2 gombos GUI-val, és a gomb megnyomására ír egy fájlt. A segítség ott kéne, hogy egy felugró ablakot kéne csinálni ha elvégezte az írást.
Sajnos a gugli most nem volt a barátom, mert csak a JavaScript-es felugró ablakokat mutatott :-/
Aki tud segíteni annak köszönöm. -
Ricqy
tag
válasz
pakriksz #2540 üzenetére
Nekem csak 1x kéne kiolvasni a fájlt, majd a tartalmát beírni egy a gépen lévő fájlba.
A probléma ott van az 1 Stringbe való bemásolással, hogy sok az idézőjel, pontosvessző, meg egyéb speciális karakterek a beolvasandó fájlban és némelyikre hibát dob a fordító csak nem tudja kiírni hol. -
Ricqy
tag
Köszi a tippet, bejött, már megy is.
Ja, arra tudtok valamit, hogy lehetne egy fájlt a netről beolvasni (ftpről egy fájl)?
Abból is a szöveg kéne csak az már 3 MB és nem biztos, hogy szerencsés lenne egy Stringbe (már ennél is generált magának pár hibát). A letöltés és úgy beolvas nem játszik mert nem csak saját célra lenne és az egyszerűség a lényeg.
Köszi mégegyszer a segítséget. -
Ricqy
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Írtam egy Java progit ami fájlba ír, de abban ugye nem használhatom a normál entert csak a \n-t.
A kérdés az lenne, hogy van-e valami megoldás arra, hogy egy másik (sima szöveg)fájlban minden entert kicseréljek egy \n-re, hogy fel tudjam használni a benne lévő szöveget a progiban? (800 kb, tehát "manuálisan" nem kivitelezhető)
Előre is nagyon köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged