- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricqy
tag
Sziasztok!
Először is köszöm az eddigi segítségedeket, eddig is nagyon sokat segítettetek!
Most viszont lenne egy kicsit összetetteb kérdésem:
Van egy objektum (gui, a neve GUI), ebből csináltam egy példányt (guipeldany) egy függvényben amit a program indításnál meghív, eddig jó is. Viszont szeretnék egy frissítés gombot, de nem megy :/
Amikkel próbálkoztam: A függvényen kívűl (magában az osztályban) létrehozni a példányt, de az exception miatt az nem ment. Utána ha a függvényben csinálom a példányt akkor ott kell a setVisible(true)-t is meghívni de akkor a függvény minden újrahívásánál új ablak nyílik meg. Ha pedig a setVisible-t függvényen kívűl csinálom megint nem jó, mert a példány a függvényben van. -
Ricqy
tag
Sziasztok!
Egy programon dolgozok, a fő része egy for függvény, és minden futásnál egy sort (amit a parancssorból a felhasználótól kap) ír a meghatározott fájlba.
Ez működött parancssorban, de most egy GUI-t akarok csinálni hozzá, és ugyanazt a bemenetet egy szövegmezőből kapná. A kérdésem az lenne, hogy lenne megoldható, hogy a for akkor menjen csak tovább ha megnyomok egy gombot (a gombnyomásra beolvassa a szöveget a szövegmezőből, de ez már megvan)? -
Ricqy
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy programot szeretnék írni ami fájlból olvas és abba ír, de csak egy bizonyos részt.
Pl.: "abc" "def"
És ebből kiolvasná, kiírná az első idézőjelben lévőt (abc), majd a kapott bemenetet beírná a második idézőjel közé a def helyére.
Ha van valakinek ötlete kérem segítsen, gugliban nem jutottam semmire.
Köszönöm! -
Ricqy
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e ARMv6-ra Java értelmező?
Szeretnék venni egy Raspberry Pi gépet, de programozási (tesztelési) célra. -
Ricqy
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene egy programban.
Netbeans-ben csináltam egy programot 2 gombos GUI-val, és a gomb megnyomására ír egy fájlt. A segítség ott kéne, hogy egy felugró ablakot kéne csinálni ha elvégezte az írást.
Sajnos a gugli most nem volt a barátom, mert csak a JavaScript-es felugró ablakokat mutatott :-/
Aki tud segíteni annak köszönöm. -
Ricqy
tag
válasz
pakriksz #2540 üzenetére
Nekem csak 1x kéne kiolvasni a fájlt, majd a tartalmát beírni egy a gépen lévő fájlba.
A probléma ott van az 1 Stringbe való bemásolással, hogy sok az idézőjel, pontosvessző, meg egyéb speciális karakterek a beolvasandó fájlban és némelyikre hibát dob a fordító csak nem tudja kiírni hol. -
Ricqy
tag
Köszi a tippet, bejött, már megy is.
Ja, arra tudtok valamit, hogy lehetne egy fájlt a netről beolvasni (ftpről egy fájl)?
Abból is a szöveg kéne csak az már 3 MB és nem biztos, hogy szerencsés lenne egy Stringbe (már ennél is generált magának pár hibát). A letöltés és úgy beolvas nem játszik mert nem csak saját célra lenne és az egyszerűség a lényeg.
Köszi mégegyszer a segítséget. -
Ricqy
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Írtam egy Java progit ami fájlba ír, de abban ugye nem használhatom a normál entert csak a \n-t.
A kérdés az lenne, hogy van-e valami megoldás arra, hogy egy másik (sima szöveg)fájlban minden entert kicseréljek egy \n-re, hogy fel tudjam használni a benne lévő szöveget a progiban? (800 kb, tehát "manuálisan" nem kivitelezhető)
Előre is nagyon köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- YouTube
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest