Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Ursache
üzenetére
Sokkal nagyobb probléma, hogy egy kód elfér a képernyőn, vagy sem. Ha egy metódust nem látsz át scrollozások nélkül, akkor cumi van. Ez persze nem jelenti azt, hogy vég nélkül minimalizált kódot kellene gyártani, de ne okozzon már gondot egy seniornak (elvileg a debug/javítás nem junior feladat) egy ilyen sor.
Ezerszer futottam már bele olyan kódba, ahol a fene sem tudta kibogarászni, hogy mi a rák járt a kolléga fejében, amikor 10 soron keresztül agyament logikával oldotta meg azt, ami 1 sorban elfért volna. Szerintem sokszor át sem tudják igazán gondolni a problémát kicsiben, amikor ilyen elnyújtott marhaságokat lekódolnak. Aztán nem mersz hozzányúlni, mert működik valami csoda folytán, de az ügyfél kis módosítást kért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- PlayStation 4
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest