Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- A HMD majdnem minden komponense érzi a Vibe-ot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvan a Xiaomi 17 Max bemutatójának dátuma is
- Thunder Pro néven jöhet az új HMD mobil
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Battlefield 6
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Analóg fényképezés
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad 14"/Ultra5-125U/16GB/480GB/magyar bill.
- ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI DDR5 Alaplap
- Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Jonsbo RM2 Silver - 12hó gari! - Új!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Félkonfig AMD Ryzen 5 5600G 3,9 Ghz / Kingston Hyper X 32GB DDR4 /512 GB NVME SSD 6 hó garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

leszeded az előadó diáit (ami 10 éve(!) volt utoljára frissítve) és végigrágod, aztán elmész vizsgázni és reménykedsz (mondom ezt úgy, hogy minden EA-n bennt voltam). Na szóval beülsz vizsgára ahol felraknak 10 kérdést. A felére kb tudod a választ, ponthatárt nem közölnek mert mint utóbb kiderül majd úgy húzzák meg, hogy x% átmenjen. Aztán kijavítják a dolgozatod és kurvára bukta és arra hivatkoznak hogy nem írtál le mindent. Te meg nem érted. Gondolkodsz, basszus én leírtam mindent a kérdéshez... És valóban tényleg válaszoltál a kérdésre. A probléma csak az, hogy nem elég válaszolni a kérdésre, hanem a kérdésben lévő fogalomról mindent le kell írni. Mondok egy példát. Kérdés: Mi a legabsztraktabb típus a JAVA-ban? Te benyögöd hogy az interface. De ők nem azt várják. Hanem azt hogy kifejted mi az interface, mikor használjuk, miért stb. Csak hát erről elfelejtenek szólni, te meg nézel bambán amikor kiderül hogy buktad a vizsgát.