- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja default implementációk és tsaik. Gondolom valakinek b...ta a csőrét, hogy sokat kell gépelni, ha több interfészt használt, vagy nem ment a többszörös abstract öröklés. Az élet kegyetlen. Kéne írni egy C++ szerű nyelvet, ami olyan szintaktikát és nyelvi elemeket használ, mint a C++, és úgy is viselkedik, mint a C++. Csak lassabb

Értem én, hogy húúú meg hááá, de amikor egy Project Lombok is hasznosabb dolgokat hoz, mint maga a main stream, ott azért már el kéne gondolkodni, hogy mit kéne újítgatni. Mindegy, legalább permgen space már nincsen

-
Aethelstone
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, ezt az interface bohóckodást már korábban megvitattuk

Tök jó volt korábban, hogy az Interface és az Abstract Class ilyen faszán elvált egymástól...most meg összegányolták.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest