Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Én eleve irtózom az ilyen "fejből" tudni kell dolgokat számonkéréstől. Az én gondolkodásmódom nem abból áll, hogy tényeket az agyamból előrángatok, hanem hogy gondolkozom, és az ehhez szükséges tárgyszerű tudást, meg az annak megfelelő helyről előveszem.
Annak ellenére, hogy lassan 20 éve az informatikában dolgozom és elég széles spektrumban végeztem feladatokat, -ebből az utóbbi 8 évben aktív java fejlesztőként-, valószínű elbuknék az ilyen kvízkérdéseken. (egy ciklus vázát, még ma is az Eclipse code-assist segítségével rakom össze).Szerinte ne aggódj! Ha junior, kezdő fejlesztőt keresnek akkor annak megfelelő kérdéseket fognak feltenni (pl.: pont a pár hozzászólással ezelőtt felmerül static kulcsszó jelentését).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő