Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
floatr
üzenetére
Szerintem az összegereblyézés nem feltétlen a megfelelő előny. Ha a lib-eket berakod direktben a repo-ba, akkor robusztusabb és gyorsabb is, mint ahogy a maven levadássza őket.
Én úgy vélem projektfüggő mit, és hogyan használsz. A mai divatos eldobható szösszeneteket én is inkább összecsapom valamiben.
Ha elő kell vennem egy régi cuccot, aminek az életideje évtizedekben mérhető, csak éppen befut rá egy feature request, akkor azonban mindig meglepődöm, hogy érdekes módon az időm java részében fejlesztek és a végén lefordítom az aktuális java verzióval egy szem hiba nélkül.
Szemben azzal, mikor gradle, spring vagy valamelyik másik framework-ben az idő 60%-ban próbálok rájönni, hogy sikerült egy több százezer fejlesztő által használt keretrendszert kiadni egy olyan patch szintű upgrade-el ami nem visszafelé kompatibilis.
Persze a felháborodásom azon is múlik, hogy CD pipeline-t kell írni a korábban említett őskövülethez, amit legközelebb akkor fogunk kiadni, mikor már nem lesz gitlab.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest