- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Egy rakat technológia frameworkje, jobbára nyúlás a kurrens "alternatív" frameworkökből. Ez mondjuk nem lenne baj, legalább ad neki egy standard keretet. A fájó igazság viszont az, hogy kihalóban van, és a "jobbik eset", amikor meglévő kód supportjára keresnek embereket. Amikor kerestem melót, a kapuban fordultam vissza, amint kiderült, hogy EE. Bár ez csak az én hülyeségem...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
Ja, a Java EE egy framework. Egy jó nagy adag specifikáció halmaz, amit különféle app szervereknek kell implementálnia, hogy Java EE compliant-ek legyenek. Régen elég kínszenvedés volt a Java EE, orrba-szájba kellett örökölgetni mindenféle framework classból. Viszont idővel megjelent az annotation based configuration, elkezdtek egyre szeparáltabbak és önmagukban is életképesek lenni a komponensek. Így ma szerintem egyébként egy nagyon jó framework a Java EE, de tény, hogy a Spring mellett nem valószínű, hogy hosszú távon túlélő lesz. Én nem örülnék neki, ha eltűnne. De ennek főleg az az oka, hogy jelenleg ebben vagyok a leginkább otthon. Springet még csak tanulom. Illetve most főleg Kubernetest, meg Helmet, mert most épp az kell a melóban, de igyekszem visszanyergelni a java-ra.
Szóval az hátránya a Java EE-nek, hogy heavyweight runtime környezet kell hozzá, de ebben is fejlődik.
De érdekes, pl. szerintem a CDI event handling sokkal szebb, mint a Springes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest