- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
helo topic,
Ezen az oldalon ([link]) van egy jatekocska, amit javaban irtak, na amikor ezt megtalaltam, akkor gondoltam, hogy de jo egyszeru, biztos jo kicsi a gepigenye, de aztan, hogy task managerban nezem, a procit 30-50% korul hasznalja (3.0Ghz P4), es 30mega ramot eszik... hat kicsit csalodott voltam, mert azt hittem, hogy egy P1-en is elfut majd... ez normalis egyebkent, hogy egy ilyen alkalmazas, amiben lenyegeben csak nehany pontbol allo sokszogek maszkalnak ide-oda ilyen gepigenyes...? persze, lehet, hogy rosszul van megirva, azzal nem tudok mit csinalni, egyreszt mert egyaltalan nem ismerem a java-t, masreszt nem en csinaltam...Esetleg valahogy mashogy futtatva lehet csokkenteni az etvagyat? most JRE 1.6-ot hasznalok...., (a forumaban a program keszitoje ugyan azt irta az 1.6 megjelenesekor, hogy ezzel jobb, mint 1.5-tel volt...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest