- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Lortech #6895 üzenetére
"Amúgy hol vannak a resteasy lib-ek? WEB-INF/lib-ben van mindkét war-ban ugyanaz a verzió?"
Igen, mindkér war WEB-INF/lib könytárában vannak a jarok. Ugyanaz a verzió, bár szerintem ez már nem sokat számít."Én a "-verbose:class" -t is megnézném, hátha valami összefüggés kiolvasható belőle."
Jaja, tegnap már mentem vele egy kört, de elég nagyok ezek a warok, hogy az eclipse console 2 war esetén is kifusson a maxra húzott pufferből.Köszönöm mindenkinek a tippeket, még szenvedek vele egy kicsit.
Legrosszabb esetben majd futnak külön jettyben.Érdekességképpen:
Thread.currentThread().getContextClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp2 */
org.jboss.resteasy.specimpl.ResteasyUriBuilder.class.getClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp2 */
javax.ws.rs.core.UriBuilder.fromUri(absoluteUri).getClass().getClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp1 */
javax.ws.rs.core.UriBuilder.class.getClassLoader()
/* sun.misc.Launcher$AppClassLoader@74f2ff9b */
javax.ws.rs.ext.RuntimeDelegate.class.getClassLoader()
/* sun.misc.Launcher$AppClassLoader@74f2ff9b */
javax.ws.rs.ext.RuntimeDelegate.getInstance().getClass().getClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp1 */org.jboss.resteasy.core.ThreadLocalResteasyProviderFactory (ami egy RuntimeDelegate) rendelkezik egy "org.jboss.resteasy.spi.ResteasyProviderFactory defaultFactory" field-del (ami szintén egy RuntimeDelegate). Bár threadlocal az osztály neve, de azt a funkcióját épp nem használja semmire, hanem a defaultFactory-val dolgozik, amihez a webapp1 anno már készített egy példányt. Ezen a példányon keresztül gyűrűzik be a rossz classloader a másik webapp-ba.
Az UriBuilder mélyén minden a webapp1 classloaderével készült.
org.jboss.resteasy.specimpl.ResteasyUriBuilder.class.getClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp1 */
new org.jboss.resteasy.specimpl.ResteasyUriBuilder().getClass().getClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp1 */Feltételezem, úgy lenne ez szép, ha a közös libek közös classloaderrel töltődnének be (külön webapp-ban?), csak hát erős a gyanúm, hogy a sok war libjei más-más közös részhalmazzal rendelkeznek.
Vaaagy, kicsomagolom a warokat egy helyre, és minden fusson a system classloaderrel.
Ez már nagyon hekkes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Milyen routert?
- Star Trek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest