Hirdetés
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Jajj... Ezt még olvasni is fáj.
A lokális repó nem arra van kitalálva, hogy másolják (szinkronizálják) egyik gépről a másikra, a struktúrája nem ilyen. Azt meg pláne nem értem, hogy ha már megtanultad a repo lokális kezelését, akkor miért nem vetted a fáradtságot hogy a távoli kezelést is megnézd. Bitbucket-ra regisztrálni nem nehezebb, mint dropboxra, és valóban ingyenes privát repóval is. A GitHub talán még letisztultabb, bár az csak git-et támogat.Én mindenképpen javaslom Neked és plaschil-nak is, hogy tanuljátok meg a verziókezelők normális használatát, mert később ez elengedhetetlen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lokális repó nem arra van kitalálva, hogy másolják (szinkronizálják) egyik gépről a másikra, a struktúrája nem ilyen. Azt meg pláne nem értem, hogy ha már megtanultad a repo lokális kezelését, akkor miért nem vetted a fáradtságot hogy a távoli kezelést is megnézd. Bitbucket-ra regisztrálni nem nehezebb, mint dropboxra, és valóban ingyenes privát repóval is. A GitHub talán még letisztultabb, bár az csak git-et támogat.