Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hello!
Ismételten lenne kérdésem:
1. Long: Long defje, hogy egy long típust objektumba csomagol. Most találkoztam vele még csak használatban a példában.protected Long vonalKod és a long vonalKod közötti gyakorlati különbsége érdekel.
Vagyis az, hogy mikor melyiket érdemes használni?Én a lenti példában csak azt látom, hogy azért érdemes használni, hogy a get()-el így el lehet érni. Egyelőre más előnyét nem látom.
Az elelmiszerpult az egy Hashtable És én ez alapján úgy gondoltam, hogy csak a Hashtable miatt használom...Példában ahol használva van:
public void feltoltElelmiszer(Long vonalKod, long mennyiseg) throws BoltKivetel {
BoltBejegyzes b = (BoltBejegyzes)elelmiszerpult.get(vonalKod);
if (b==null)
throw new NemLetezoAruKivetel("Ilyen aru nincsen: "+vonalKod);
b.adMennyiseg(mennyiseg);
}2. Constructor:
public Bolt(String nev, String cim, String tulajdonos)
{
this(nev, cim, tulajdonos, new Hashtable());
}
és ez is teljes értékű constructor? (mármint úgy értem, hogy amit a fejlesztői társadalom elfogad? Még sosem találkoztam az előbbi megoldással, eddig)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M70s Small Form Factor Business Desktop, 14th Gen Intel 10-Core i5-14400
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest