Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hello!
Ismételten lenne kérdésem:
1. Long: Long defje, hogy egy long típust objektumba csomagol. Most találkoztam vele még csak használatban a példában.protected Long vonalKod és a long vonalKod közötti gyakorlati különbsége érdekel.
Vagyis az, hogy mikor melyiket érdemes használni?Én a lenti példában csak azt látom, hogy azért érdemes használni, hogy a get()-el így el lehet érni. Egyelőre más előnyét nem látom.
Az elelmiszerpult az egy Hashtable És én ez alapján úgy gondoltam, hogy csak a Hashtable miatt használom...Példában ahol használva van:
public void feltoltElelmiszer(Long vonalKod, long mennyiseg) throws BoltKivetel {
BoltBejegyzes b = (BoltBejegyzes)elelmiszerpult.get(vonalKod);
if (b==null)
throw new NemLetezoAruKivetel("Ilyen aru nincsen: "+vonalKod);
b.adMennyiseg(mennyiseg);
}2. Constructor:
public Bolt(String nev, String cim, String tulajdonos)
{
this(nev, cim, tulajdonos, new Hashtable());
}
és ez is teljes értékű constructor? (mármint úgy értem, hogy amit a fejlesztői társadalom elfogad? Még sosem találkoztam az előbbi megoldással, eddig)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest