Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• skoda12
    aktív tag

Igen inkább, és főleg magyar nyelvűre, bár az gondolom csak álom :)

gygabor88: Most mégy csak bele szeretnék látni (egy két kisebb önálló program), mert vagy csak tulmisztifikálva körbeírják, vagy a mélyébe ugranak az EE témának.

A Hibernate meg fontos lenne olyan szempontból, hogy adatbázisokkal kell néha szórakoznom, bár nincs nagy változatosság szerencsére, úgyhogy SQL utasításokat passzolgattam át, és eddig még jól megvoltam vele :)
    De ha jól sejtem Hibernate-val megírva könnyen át lehetne állítani a programjaimat másik gyártó adatbázisához is. Annak idején mutatták is, de ANT-al még jól megkavarták a dolgot, és sok minden nem "jött át" :DDD

Magyar anyagokat felejtsd el, évekkel le vannak maradva. Rákeresel googleben, hogy java ee 5 tutorial és java ee 6 tutorial. Az oracle honlapját fogja elsőnek kidobni. Ott vannak példakódok meg magyarázat is. Ha ezeket végignézed, akkor már tudsz majd magadtól készíteni egyszerűbb projekteket. Ant vagy maven munkahelyen is lesz, nem árt egyikkel megismerkedni, egyébként is megkönnyítik az ember életét.

Új hozzászólás Aktív témák