Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
üdv, java házi ügyben érdeklődnék, nem kötelező a házi, pénteken kell bemutatni.
gondoltam csinálok egy ilyen pocokleütős játékot, egy 3x3-as játékmező, véletlenszerűen megjelennek a pockok, és ha rákattintasz pontot kapsz.
Viszont még egy hátteret se lehet javaban rendesen beállítani, ez ügyben kérnék tanácsokat.
Az alapötlet, hogy van egy Frame, abba berajzolom a hátteret, aztán rápakolok mindenféle Panel-t. pontosabban egy 3x3 -as gridlayoutot, alá meg még egy panelt pár gombbal, új játék, kilépés ilyenek.
De mivel rutinom 0, ezért fordulok hozzátok, hogy nagyvonalakban ti hogy oldanátok meg. MVC szemlélettel kell megoldani.
(ha ez jelent valamit bme-re járok és lófaszt se tanítottak java-ból csak egy nyamvadt sakkprogramot copypasteltünk össze, amiből semmit se lehet érteni miért pont úgy csinálták ahogy. mármint hogy melyik kód mit csinál azzal tisztában vagyok, csak hogy mér pont úgy építették fel..)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest