- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
üdv, java házi ügyben érdeklődnék, nem kötelező a házi, pénteken kell bemutatni.
gondoltam csinálok egy ilyen pocokleütős játékot, egy 3x3-as játékmező, véletlenszerűen megjelennek a pockok, és ha rákattintasz pontot kapsz.
Viszont még egy hátteret se lehet javaban rendesen beállítani, ez ügyben kérnék tanácsokat.
Az alapötlet, hogy van egy Frame, abba berajzolom a hátteret, aztán rápakolok mindenféle Panel-t. pontosabban egy 3x3 -as gridlayoutot, alá meg még egy panelt pár gombbal, új játék, kilépés ilyenek.
De mivel rutinom 0, ezért fordulok hozzátok, hogy nagyvonalakban ti hogy oldanátok meg. MVC szemlélettel kell megoldani.
(ha ez jelent valamit bme-re járok és lófaszt se tanítottak java-ból csak egy nyamvadt sakkprogramot copypasteltünk össze, amiből semmit se lehet érteni miért pont úgy csinálták ahogy. mármint hogy melyik kód mit csinál azzal tisztában vagyok, csak hogy mér pont úgy építették fel..)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest