- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destruktor nincs. Finalizálás van, de az a garbage collector futásához kapcsolódik, és nincs garancia arra, hogy egy adott objektum esetén valaha is lefut - program exit-kor meg pláne, hiszen akkor majd az oprendszer úgyis takarít...
Nem teljesen értem, hogy minek az exit hook. Egy java programnak jól meghatározott exit pontjai vannak: pl. a
main()
return pontja, vagy aSystem.exit()
hívás, ezért ha kilépéskor akarsz menteni, akkor ezek elé kell elhelyezni a megfelelő kódot. Ha a program interaktív, akkor nyilván lesz valahol egy "exit" menüpont, vagy window close hook, ahová a mentés ugyancsak beköthető. Ha valamilyen egyéb keretrendszert használsz (pl. servlet engine), ami saját maga intézi a startup és shutdown tevékenységet, akkor ott lesznek specifikus exit hook-ok (pl. a servletnek vaninit()
megdestroy()
eljárása, vagy ott aServletContextListener
).Mint arra fentebb már felhívták a figyelmet, ha a program abnormális módon terminál (kilövik az oprendszerből, vagy pl.
OutOfMemoryError
kivétel keletkezik), akkor semmilyen exit hook nem fog működni. Ha erre is fel szeretnél készülni, akkor érdemesebb inkább minden alkalommal automatikusan menteni, ha az ini fájlban tárolt adatok változnak. (És ebben az esetben a kilépéskori mentés eleve felesleges is.) Persze nem tudom mi lenne itt az adatkör: az inicializációs fájl mint fogalom, néhány kilobájtnyi ritkán változó adatot sugall.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen alaplapot vegyek?
- eBay
- Túra és kirándulás topic
- Brave
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest