- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Köszönöm! Időközben egy külföldi oldal fórumán találtam egy hasonló problémával egy irományt. Ott sok ötletes, de sikerre nem vezető tanács után egy ember linkelt egy programot, ami valamit megbuherál a windowsban és innentől exe-ként viselkednek a jar fájlok, nem kell hozzá JAVA környezet. Ez bevált és tökéletesen lefut.
(#10682) sztanozs: Igen, ez volt az első amivel próbálkoztam anno, de ez se segített. Amúgy valamit az adott gép/windows tulajdonosa cseszett el, mert mire én elmentem hozzá, már az Adobe Reader akarta futtatni a .jar kiterjesztéseket.
Az előbb említett fórumon kiderült, hogy a javaw-exe futtatja alap esetben a .jar fájlokat, de mikor ezt visszaállítottam, akkor se indította el. Szóval ott valami nagyon szét lett cseszve, de ez az exe konvertáló megoldotta hála istennek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az előbb említett fórumon kiderült, hogy a javaw-exe futtatja alap esetben a .jar fájlokat, de mikor ezt visszaállítottam, akkor se indította el. Szóval ott valami nagyon szét lett cseszve, de ez az exe konvertáló megoldotta hála istennek.