- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Köszönöm! Időközben egy külföldi oldal fórumán találtam egy hasonló problémával egy irományt. Ott sok ötletes, de sikerre nem vezető tanács után egy ember linkelt egy programot, ami valamit megbuherál a windowsban és innentől exe-ként viselkednek a jar fájlok, nem kell hozzá JAVA környezet. Ez bevált és tökéletesen lefut.
(#10682) sztanozs: Igen, ez volt az első amivel próbálkoztam anno, de ez se segített. Amúgy valamit az adott gép/windows tulajdonosa cseszett el, mert mire én elmentem hozzá, már az Adobe Reader akarta futtatni a .jar kiterjesztéseket.
Az előbb említett fórumon kiderült, hogy a javaw-exe futtatja alap esetben a .jar fájlokat, de mikor ezt visszaállítottam, akkor se indította el. Szóval ott valami nagyon szét lett cseszve, de ez az exe konvertáló megoldotta hála istennek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Bittorrent topik
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az előbb említett fórumon kiderült, hogy a javaw-exe futtatja alap esetben a .jar fájlokat, de mikor ezt visszaállítottam, akkor se indította el. Szóval ott valami nagyon szét lett cseszve, de ez az exe konvertáló megoldotta hála istennek.