- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magisk
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Köszönöm! Időközben egy külföldi oldal fórumán találtam egy hasonló problémával egy irományt. Ott sok ötletes, de sikerre nem vezető tanács után egy ember linkelt egy programot, ami valamit megbuherál a windowsban és innentől exe-ként viselkednek a jar fájlok, nem kell hozzá JAVA környezet. Ez bevált és tökéletesen lefut.
(#10682) sztanozs: Igen, ez volt az első amivel próbálkoztam anno, de ez se segített. Amúgy valamit az adott gép/windows tulajdonosa cseszett el, mert mire én elmentem hozzá, már az Adobe Reader akarta futtatni a .jar kiterjesztéseket.
Az előbb említett fórumon kiderült, hogy a javaw-exe futtatja alap esetben a .jar fájlokat, de mikor ezt visszaállítottam, akkor se indította el. Szóval ott valami nagyon szét lett cseszve, de ez az exe konvertáló megoldotta hála istennek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az előbb említett fórumon kiderült, hogy a javaw-exe futtatja alap esetben a .jar fájlokat, de mikor ezt visszaállítottam, akkor se indította el. Szóval ott valami nagyon szét lett cseszve, de ez az exe konvertáló megoldotta hála istennek.