- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Cefet jó! :((:O
-
lesaux
veterán
Ezzel meg mi a baj? :F
public class Hurra {
public static void main(String[] args {
System.out.println(''Hurra, fut az elso programom!'');
}
} -
lesaux
veterán
A főbelövésen már elgondolkoztam. :U
Amit a tankönyv említ JDK-t, abban a javac.exe csinál class-t, ebből pedig a java.exe fordít futtathatót. Na, ez a verzió kéne nekem. Persze parancssorban mindkettő.
Tutorialt azért nem akarok, mert ha más verziót kezd el magyarázni, vagy más programmal dolgozik, akkor a vizsgán végem van. Amúgy nem kell aggódni, ha lerakom a vizsgát, az éleben többé nem írok Javában egy betűt se, elhiheti mindenki. -
Hory
aktív tag
a jdk ha meggebedsz se csinál bináris futtatható állományt. class-t csinál, java binárist. azt meg csak a jvm eszi meg.
ahogy elmész a java.sun.com-ra, a jobb oldali menüben egy kis keretben egyből ott vannak a linkek egy halom jdk verzióra. Katt, és onnan menni fog.
ezt a tutorialt meg vedd komolyan, mert ha a letöltés se megy, akkor a parancssoros fordító felparaméterezésénél meg főbe fogod lőni magad. :)) -
-
lesaux
veterán
Na, egyszer már begépeltem a szöveget, aztán azt mondta, nem vagyok bejelentkezve. :(
Szóval: JDK kéne. A http://java.sun/products/jdk címen már néztem, ott nincs, és JDK-t sem találok, csak újabb vackokat.
Amihez kéne: ha Notepadban írok egy szöveget, elmentem .java kiterjesztéssel, akkor tudjon belőle .class-t és .exe-t csinálni.
Segítsetek, légyszi, mert már kb. 100 megát letöltöttem, de egyik sem az.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest