- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
Kéne valami nfs vagy valami más "tanulóvezetős"
vajon melyik az utolsó nfs ami elfutna szaggatás nélkül?
-
MurdR
veterán
Ne magyart keress, hanem olyat, amihez létezik honosítás. Pár kattintással feltelepíthetőek, exe fileok. Én sem tudnék mit kezdeni egy angol nyelvű beszélgetéssel egy játékban.
Gothic 1 Gameplay
Ez király játék, van hozzá honosítás is pl.Mászkálós kaland.
-
Bkrisz9
őstag
Én nem tudom. Nekem valami stratégia, város építgetős kellene de értelmes graffal mint pl a settlersek. Csak azokat már unom. Vagy esetleg valami mmo de abból meg kevés a magyar mint pl a Metin 2 meg van még 1 magyar asszem csak az meg nem tetszik szóval ilyet se találok angol meg nem pálya.
-
MurdR
veterán
Valami jó hentelős kéne most, amiben irtani lehet.
Left4Dead: ezzel játszottam, sajnos rövid a single része, mert hát onlinera van kitalálva. Na ebben lehet hentest játszani.
-
MurdR
veterán
A lehető legrosszabb oldalt találtad meg.
Az gepigeny.hu ha jól emlékszem egy kalap alá veszi alá veszi az összes VGA-t, tehát a 3000 forintos HD5450 DDR3 2GB-os VGA-t ugyan úgy veszi, mint az AMD R9 270X 2GB-ot, ami 50k.[Notebookcheck]: itt elég reálisan levan írva az összehasonlítás a többi VGA-val.
-
Bkrisz9
őstag
-
Bkrisz9
őstag
Azt nem piszkáltam. Simán teljesítmény. Amit variáltam az egyedül az energiatakarékos. A többinek utánaolvasva arra jöttem rá ,hogy a gyári beállítások teljesen jók. Legalábbis nekem. Játékoknál ami fontos nekünk ezzel a géppel az az ,hogy ne 1600x900-on menjen hanem egyel lejjebb. Utána meg játék közben finomhangolni a többit addig amíg simán nem fut. én így csináltam és cod4,mafia2,ETS2 simán mennek. Ja meg persze ,hogy teljesítményen legyen.
-
MurdR
veterán
Ez a topic a régebbi játékok kedvelőinek nyílt.
Ha ajánlást szeretnél, hogy a notebookodon milyen játékok játszhatóak, akkor tessék szép, összeszedetten meghatározni a laptopod paramétereit.
A példa kedvéért így:
''Sziasztok! Van egy pár éves HP Elitebook 8440p-m. Paraméterek: i5 540, 4GB RAM, NVS 3100 dedikált VGA-val. Keresnék olyan vadászrepülőgép-szimulátort, ami ezen a laptopon szépen fut. Amikkel eddig játszottam: felsorolás. Köszi!''
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest