Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

donki: A Leaping Tigerrel egyetértek, tény és való... én 10 rugót költöttem rá, tetszik... Legendary Strike-kal kezdtem. Mindkettő befejező stílus, a tigris tényleg pörgősebb, főleg, ha falhoz szorít vkit az ember.

GypsFulvus2: az egérrel és WASD gombokkal megy a harc, igen. Egyedül a védekezés van rajta a space-en, amit soha nem használok.
    A vicsört én sem játszottam, csak kb. tíz percig, mert annyira primitív benne a harc... a képernyőt sem kell nézni. Nevetséges. Esélye nem volt, hogy bármi megmentse a kukától.

+ollie: Ami meg az Arx Fatalist illeti, sajnálhatod. Frenetikus sztori, az egyik legjobb egyszemélyes RPG... egyből a BGnE és az Undying mögött... a harcrendszere teljesen új volt, szuper. Aláírom, szokni kell az irányítást. El lehetett raktározni a varázslatokat előre, ha esetleg a harc hevében nem tudtad elég ügyesen a levegőbe rajzolni, hogy Aam-Yok-Taar... sajnálhatod... a rpg-k konyhaművészete is itt csúcsosodott ki, _szuper_ játék! Csak hát régebbi...

Megvan már az összes segítő egyébként, most jönnek a kérdőjeles speckó emberkék... és hát mit ne mondjak, a piás kínai segítőnél nagyon röhögtem... az a stílus:D!!! Poénok is jönnek szép számmal, az elején sötétebbnek tűnt a sztori, de most már kellemesebb a hangulat, hogy minden megy a megfelelő úton... egyszer még zártökölként úgyis újra kell játszani, küldetés, tárgy, drágakő, harcstílus is van, amit csak vörösen lehet használni...

szerk: ollie, vicsört veszel? Biztos;)? Demózz inkább, ha van!

Új hozzászólás Aktív témák