Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Számomra egyszerű a képlet, egyik szabadalom tulajdonosnak bejött a pereskedés, most egy másik is megpróbálta, jelen esetben az InterDigital...
-
mrThomi
addikt
Akkor ez se mai hír...Már több mint egy hete nem elérhetőek a telefonok a oneplus német oldalán. Nincs is ilyen menü, teljesen levették. Először azt hittem valami frissítés lesz az oldalon, de nem jött vissza így most már értem miért.
-
Elég gáz ez így, ekkora nevű márkáknak folyamatosan beleszaladni ebbe a pofonba.
A potenciális német vásárlók nagyrészét ez nyilván nem nagyon hatja meg, mert megveszi francia, spanyol, vagy osztrák webshop-ból, az az operátori ajánlatokon élő leasing-phone réteget esetleg, de azok meg úgyis az éves iPhone eresztést veszik majd.
Az igazi tiltás az lenne, ha büntiből nem menne a 4G és 5G ezekkel a telefonokkal, mint (anno) nem sokkal korábban a Gugli telefonoknál Magyarországon.
Szerk.: Személyes szálon, épp vettem volna a tesztek függvényében új OP13 vagy Open2-t, épp Németországban. Hát így akkor ez lehet nem lesz majd olyan sima webshop-ból rendelős, mint szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest