Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Arról nem tudtok valamit, hogy ha az egyetemen passzív félévre megyek, akkor mi van a katonasági papírral? Csak mert úgy néz ki muszály lesz passzív félévet kérnem, és a szabályzatban azt írják, hogy ilyenkor a ''hallgatói jogviszony szünetel''. Nem tudom, hogy ilyenkor is kapok e igazolást arról, hogy egyetemista vagyok, mert erre szükségem van a katonaság miatt. Ráadásul pont küldtek sorozási papírt, így okt 21-én mennem kell sorozásra (erre is rámegy egy napom), és ha nem lesz papírom az egyetemről, akkor mit csinálok? Hogy magyarázzam meg nekik, hogy nem vihetnek el, mert nekem február elején már folytatódik az egyetem? (garantált, hogy nem értenék meg, mert a kreditrendszerű oktatást sem értik ami az egyetemen van).
HELP!!!!!!!!!!
Aktív témák
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest