Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
sum-blink
aktív tag
Én is most váltottam IPS-re pár napja és kezdek elégedetlen lenni. Kicsit fakó a kép, minden fekete sötétszürkének hat. Esetleg találkozott más is ilyen jelenséggel? Erről a monitorról van szó:
-
Moonwalk
csendes tag
Szerintem nem gyakori. Én a TN panelről váltottam IPS-re mert nekem a VA kényelmetlen volt gamingnél, mikor volt szerencsém kipróbálni. Szellemképet én nem tapasztaltam, lehet csak azért, mert egyszerűen nem figyeltem. Márkásabb, garis monitort, ha tudsz venni, nem kell félned az előjövő problémáktól. ([ Már ha lesz, legyünk optimisták, nem lesz ilyen. ], nekem egy ASUS VG279Q1A Monitorom van és teljesen megvagyok elégedve vele és semmi problémája nem volt idáig.
) -
Jani954
újonc
Sziasztok!
A mai napon vettem egy AOC VA paneles monitort de nem vagyok vele teljesen megelégedve ezért gondolkodom a visszaküldésen és egy IPS monitorra történő cserére. Na most a kérdés ami engem nagyon érdekel az lenne,hogy az IPS kijelzőknél mennyire gyakoriak a beégések? Mindenképp megtörténik előbb utóbb vagy mire érdemes figyelni? Nekem nincs kedvem havonta visszaküldögetni a monitort szellemkép miatt. Valaki aki esetleg jártam ebben az kérem írjon valamit,mennyire biztos és gyakori jelenség ez az IPS-nél?
Aktív témák
Hirdetés
- 2db PHILIPS 245E1S/00 1440p / 2k monitor álvánnyal
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)