Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Oldman2
Topikgazda
Kérdés: Ismerős kislánya kapott egy új iPhone-t és a beállítás közben szembesültünk vele, hogy gyermek fiókot csak egy másik Apple eszköz segítségével lehet létrehozni.
A szülőknek Android készüléke van, ezért átmeneti megoldásként én hoztam létre a fiókot és az én létező családomhoz lett hozzáadva az az Apple ID.
Az anyuka részére létrehoztunk a weben egy Apple ID-t, majd őt is hozzáadtam a családhoz és beállítottam szülő/gyám szerepkörbe.
A probléma az, hogy ő max. webes felületen keresztül tudná csak gyakorolni a szülői felügyelettel kapcsolatos dolgokat, azonban az Apple oldalain szinte semmit sem lehet látni a szülői felügyeleti eszközökből.
Van-e valami workaround, hogy Androidos szülők tudják menedzselni a gyerkőc Apple ID-ját? Vagy “kénytelenek” lesznek ők is almára váltani?
Válasz: Kénytelenek váltani.
#android #children #appleid
-
Oldman2
Topikgazda
VIBER váltás Androidról iPhone-ra
Én még iOS 16-on végeztem az alábbi műveleteket.
Az egyik link egy videón keresztül mutatja be a folyamatot, a másik egy weboldal információkkal.
A BackupTrans Android Viber to iPhone Transfer program kell hozzá, ami sajnos fizetős (én ugyan megvettem a licencet, de ezzel kapcsolatban vannak ötleteim, amiről privátban tudunk egyeztetni -► sgeza).
Nagyvonalakban a lényeg:1. Az Androidos telefonon lecseréljük a Vibert egy régebbi verzióra, mert az tudja csak kimásolni az adatokat (no para, egy régebbi viber.apk lesz telepítve, és a rendszerben meglévő backup data funkcióval menti ki az alkalmazás adatait).
2. Ezeket az adatokat elmentjük a számítógépünkre.
3. Csatlakoztatjuk az iPhone-t, és feltöltjük rá az előzőleg elmentett üzeneteket (igény szerint, nem kötelező mindet visszatölteni).
Itt vannak a linkek:
https://www.iphone-to-pc.com/transfer-viber-messages-from-android-to-iphone.html
https://www.youtube.com/watch?v=nVSn0VPwzl4Kérdés esetén állok rendelkezésre (–► sgeza).
U.i.: mondjuk érthetetlen, hogy miért jó a Vibernek, hogy nincs lehetőség a két rendszer között üzenetek átvitelére, miközben simán megoldható lenne.
#android #viber #3rd
-
Oldman2
Topikgazda
Kérdés: kerestem, de nem találtam olyan lehetőséget (ami Androidon szokásos végső esetben), hogy töröljem egy rakoncátlankodó alkalmazás adatait.
iOS -en nincs erre lehetőség?
Válasz: Nincs külön ilyen funkció (jelenleg), megoldás az, hogy töröld és telepítsd újra az érintett appot. Ez az esetek nagy százalékában megoldja a problémát.
#android #appdata
-
Oldman2
Topikgazda
Tudnivalók Androidról érkezőknek
#android
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Tippmix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest