-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
Stiegliz #4980 üzenetére
A tv készüléket csak kábeltv nézésére lehet használni? Mi van, ha nekem arra kell, hogy dvd-zzek rajta?
Az iPhone nem működik net nélkül, vagy mi? Ha valakinek van otthon és mondjuk munkahelyén is wifi, akkor miért létszükséglet a mobilnet?
Nekem van, de ezzel együtt hülyeség, hogy kvázi kötelező lenne.
-
llaszlo
veterán
válasz
Stiegliz #4929 üzenetére
Passz nem én írok szakdogát azt sem tudom most, hogy kitől kaptam a linket. Én csak továbbítottam.
Egyébként én is kíváncsi lennék rá. Viszont igazán akkor lesz értelme, hogy ha nem csak a "kockák" töltik ki.Tehát nem lesz elég, hogy ha csak ezen az oldalon lesz "reklámozva".
Na majd megpróbálom kideríteni. Bár ha jól emlékszem akkor akitől kaptam az is tuti, hogy nem ír szakdogát.
-
David75
őstag
válasz
Stiegliz #4196 üzenetére
Fícsőr
(vicc) Ha telefonálás közben akkor lehet hogy a másik fél kihangosított vagy a másik vagy a vonal szarakszik.
Más: Nem tudom ti hogy vagytok vele én folyamatosan tesztelem épp melyik böngésző a legjobb számomra. Ezt három böngészőre korlátozom ie,chrome,firefox. A safari mindig inkább csak mac-en lesz jó ezért kiesik, az opera meg azért esik ki mert vessetek meg de semmiképp se akarok az opera userek közösségébe tartozni szerintem sejthető miért.
A firefox 3.0-óta váltottam chrome-ra mert a chrome sokkal gyorsabb és letisztultabb. Most viszont olyan két hete azt veszem észre hogy láthatóan gyorsabb a firefox 8 mint a chrome 15.
Tapasztalatok? Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iGO Primo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest