- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz
icecave #13834 üzenetére
Röhely, hogy ezzel minden friss OS-nél bepróbálkoznak. 2G-n sokkal kevesebbet eszik. Nálam 2 napot símán elmegy, csak azért töltöm a 3. napra, mert nem akarom elhinni, hogy kibírná, de kibírná. Igaz egy ideje kábeles vagyok, de a wifi megy. Ennek ellenére egy éjszakát 0% eséssel kibír, ha előtte lett feltöltve. Most pl 2. Napja megy 62% és ebbe van wifi játék telefon book. Ja és 2. évesen. Tehát ha valakinek merűl, az szoftveres gond, igaz egy i4-ről beszélek. Kíváncsi lennék egy 4S bírja-e így a 2x1GHz-el mivel a különbség csak 45/32.
Szerk. iCloud még elég bétás, de dolgoznak rajta. Hányszor volt már leállás, ami vitte magával az iTunest is.
Off Szivárognal el az emberek a Apple-től. -
válasz
icecave #13834 üzenetére
Plusz nekem elkezdek baszakodni a WiFi. Itthon eddig, ha kikapcsolva volt a mobilnet, akkor folyton a WiFin lógott a teló: ha kioldottam a képernyőt azonnal kattintottam a Safarit és már nyomta is a kontentot. DE tegnap valamiért nem kapcsolódott azonnal: tökörészett pár másodpercet, ami ritka idegesítő volt. Egy Hard Reset oldott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged