Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megtollasodik középkategória
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Én egy kicsit másképp tekintek erre a dologra.
Én úgy gondolom, hogy ahogy az autók terén van az Audi - BMW - Mercedes triumvirátus, úgy van a telefonok esetében az Apple - Google - Samsung trió. Ha megnézed a paramétereket, az A4, 3er, C-Klasse is hasonló paraméterekkel bír, az A6, 5er, E-Klasse is és az A8, 7er, S-Klasse is. (Igen, tudom, hogy az Audi esetén az elektromos átállás miatt változnak a számozások.) Ugyanez van a 16, 9, S24; 16 Pro, 9 Pro, S24+ és 16 Pro Max, 9 Pro XL, S24 Ultra szegmensben is. Ha megnézed, mindegyik készülék esetében nagyjából hasonló a ház méret, hasonló a kijelző méret, hasonló a háttértár mérete, hasonló a teljesítmény, hasonló az ár is. Tehát ha a közvetlen valós konkurenseket nézzük, kijelző terén a 16-os kilóg alulról, hiszen az összes többi konkurens 120Hz-es kijelzővel bír, illetve kilóg a 16 Pro széria is, hiszen ők pedig feleakkora háttértárral indulnak.
Egyszerűen az van, hogy ezekben az árkategóriákban, amikben a 16/16 Plus és az SE4 is indulni kíván, ott a 60Hz már nem pálya. Utóbbi esetében illene a minimum 90Hz. És ez nem arról szól, hogy a végfelhasználót érdekli-e a 60Hz vagy sem, hanem az elvről.
Egyébként pedig szerintem a felszólalók közül mindenkinek 120Hz-es kijelzője van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Áprilisban érkezhet a telefon, a korábbi fotókkal és renderekkel egybevágnak a dummy formái.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest