- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
tortaur2006
tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy bizonyos van-e tapasztalat arról, hogy bizonyos alkalmazások milyen forgalmat generálnak:
Gondolok itt például a HVG illetve más magyar hírportálok ikonjaira.
Pontosabban azok által küldött rövid értesítésekre.
-
tortaur2006
tag
Hali!
Olvasgattam a rengeteg hsz-t de nem megy tovább
1. kérdés:
Szóval érdeklődnék, I4 iránt, lehet már könnyedén kapni? Dominóban gondolkodtam, hiánycikk még mindig? (40200-nál még az volt....)
Hová érdemes Budapesten menni?
2. kérdés:
Mi az amit feltétlen vegyek hozzá? Milyen márkát? És hol érdemes? (tok? valami diszkrét kellene, illetve fólia? régen a 3G-hez együtt kaptam, elég rondán raktam fel.. van ahol segítenek?)
Előre is köszi minden választ!!!
-
tortaur2006
tag
Help!
Nagy béna vagyok, de nem jövök rá a megoldásra. Felrakok egy-két zenét filmet a telefonra, majd a következő alkalommal újabbat akarok egy másik gépen felrakni, ahonnét felmegy minden, de törli a már rajta lévőket!!!! Megoldás?
Másik, ha felmásolok fotokat, hogy lehet őket könyvtárakba szedni? Minden ömlesztve van.
Hali!
-
tortaur2006
tag
Hali!
Segítsetek plíííz. Korábban már kértem, de megy.
Szóval az iphone contact listáját szeretném a szgépre (XP, Vista) rávarázsolni. NEm megy, mindig kitörlöm a telefonon a contact listát, valaki lépésről lépésre segítsen!!! Köszi!!!!! -
tortaur2006
tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy a fehér kivitel is olyan mockos hat egy kézbevétel után? A fekete szörnyű, na de ezt tudjuk, csak nyugtassatok meg... -
tortaur2006
tag
köszi!!!!
konvertálás rendben, műxik!!
Na, de a szinkron, az nem megy!!! ?
leszinkronizálom az ajánlott másikkal, Windows..., de hová kerül, mivel tudom megnyitni? -
tortaur2006
tag
-
tortaur2006
tag
Hali!
Segítsetek: Hová szinkronizálja a itunes a telefonomról a contactokat, meg egyebeket. Az Outlookba akarnám importálni, de nem találom a gépen. Eleve rossz a módszer? Addig eljutottam, hogy az itunes szinkronizál.
Másik: a laptopomon egy album mp3 van fent, azt próbálom felrakni, de folyamatason csak ugyanazt a három számot rakja fel, a többivel meg semmi. Van egy két avi-m meg más filmem, azokkal meg szintén semmi. Hiába jutok el addig, hogy add file, vagy add directory, semmi. Ezh valami kompatibilitási probléma? Át kell őket konvertálni?
Az mp3-at végképp nem értem?Plíííííz!
Köszi előre is!!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest