- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Aktív témák
-
mgergo600
csendes tag
válasz
Csapi007 #25271 üzenetére
Próbáltam már úgyis ha bekapcsolom, de úgyse jó.
Viszont ha nem rejtett a hálózat akkor szó nélkül csatlakozik és nem kell beirni semmit. Csak az a fura, hogy a régi 3g-m a rejtetthez is szó nélkül csatlakozott, a 3 gs pedig nem akar. Mindkettő 3.1.2 volt/van.Kommy: köszi, így jó lett.
-
mgergo600
csendes tag
Az lenne az egyik kérdésem, hogy mit csináljak, hogy az otthoni wifimre egyből csatlakozzon mihelyst bekapcsolom a wifi-t és ne kelljen mindig beirni a jelszot stb... Rejtett hálózatról van szó. 3 G-n ez simán ment, nem kellett semmit se beállítani (csak egyszer), de amióta 3 GS-m van azóta mindig be kell irni a hálózat nevét,jelszót és hogy WPA2-s...
2. kérdés: Itunes-ból hogyan tudom kitörölni a felesleges appokat? Mert rengeteg olyan van amit még a 3 G-re tettem fel de erre már nem akarom. Nem a pipás dologra gondolok, azt szeretném, hogy teljesen eltűnjön a listából pár app.
Köszi
-
mgergo600
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan gondom van,hogy van egy 3g T-s iphone-om , de màr megvolt a JB ès az unlock is mert vodàs vagyok. Tegnap elutaztam franciao-ba ès amióta àtléptem a magyar határt azóta nincs térerö és nem tud csatlakozni semmilyen hálózatra.
Valakinek van vmi ötlete mit kéne csinálnom?
Köszi! -
mgergo600
csendes tag
Jó lett!
Köszi mindenkinek a segítséget! -
mgergo600
csendes tag
Üdv mindenkinek
Van egy három hetes 3g 16gb T-mobile-s szifonom.
Három napja kezdtem használni. Először megvolt a JB majd tegnap akartam unlockolni. De este nem működött a cydia. (sajnos tegnap este már nem olvastam, hogy itt többen is írták, hogy nekik se működik.)
Rámentem a készüléken a mindent töröl opcióra. El is kezdte csinálni a dolgát majd kb 1 óra múlva megállt az alma logónál és nem ment tovább. Kikapcsolni nem tudom, és hiába csinálom meg Enjoy fórumtársunk által javasolt restore-t (power+home gomb stb...) akkor is ugyanez van. Elindulna, de megakad az alma logónál és nem megy tovább.
Itunes nem ismeri fel. Szerintem igazából ki se tud kapcsolódni.
Van valakinek vmi ötlete mit csináljak?
Vagy ebből már garis csere lesz?
Az csak azért problémás mert pár napja tettem fel az IS-t Icecave kollégának hála és akkor az is bukó lenne...
Most már bánom nagyon, hogy este már nem olvastam a fórumot, mert akkor tuti nem nyomok restore-t neki. Mindegy, késő bánat....
Köszi a segítséget előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest